E-bike seizoen ook weer van start

E-bike seizoen ook weer van start

Vorige week waren we nog aan het skiën op verschillende gletsjers maar deze week zijn de ski’s opgeborgen, die komen in oktober weer naar buiten. Voor nu staan er andere leuke bezigheden op het programma. Één van deze dingen is bv e-biken in de bergen.

Stefan en MAriska waren vandaag op bevrijdingsdag onderweg in de Kitzbüheler alpen. Maar ook op tal van andere plaatsen is het denkbaar dat je daar al leuk de berg op kunt fietsen. Tot en hoogte van 1800 meter kom je waarschijnlijk nog wat sneeuw tegen maar dat is ook snel over. De sneeuw is weldra weg en ook de wandelaars kunnen dan weer genieten van een geweldig bergpanorama.

Hieronder nog wat plaatjes van vandaag.

FANtastisch Oostenrijk E-bike

Hohe Salve 5 mei 2022

E-bike

Brantlalm See Brixen im thale

Hoch Brixen

Grittlmühle grote afsluitbanner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...