E-bike tocht Brixen-Kirchberg-Aschau-Labalm

E-bike Aschau Kirchberg Labalm

E-bike tocht Brixen-Kirchberg-Aschau-Labalm

In de zomer zijn wij ook in de bergen te vinden met onze e-bikes. Ook maken we dan verschillende tochten. De ene keer is het wat steiler dan de andere keer maar de tocht die we nu gaan omschrijven is voor iedereen te doen.

Ben je dus niet zo n durfal en wil je het niet te steil hebben dan is deze toch zeker een aanrader. Wij hebben de tocht gedaan vanuit Brixen im Thale maar je kunt natuurlijk ook vanuit Kirchberg, Kitzbühel of zelfs St Johann deze rit maken.

Het doel is om naar de Labalm te gaan. Dat is tevens het keerpunt maar ook zeker een mooie hut met een geweldig mooie tuin om te zitten en een versnapering tot je te nemen. Ook ligt de Labalm aan de voet van de Grosse Rettenstein en is zo n beetje het middelpunt van de Kitzbüheler Alpen.

Hieronder onze e-bike tocht in beeld gebracht en in de live video die we op facebook brachten hoor je nog wat het gebied van de Kitzbüheler alpen behelst. Laat je verrassen want een aantal gebieden die daar worden genoemd zou je niet rekenen tot de Kitzbüheler Alpen.

Labalm Grosse Rettenstein

Labalm met op de achtergrond de Grosse Rettenstein

Op sociale media hebben we ook nog wat live video’s opgenomen.

E-bike Mountainbike

Aschau Kerk

Aschau Kerk


Middelpunt Kitzbüheler Alpen

Middelpunt Kitzbüheler Alpen

Middelpunt Kitzbüheler Alpen Aschau E-bike

Aschau waterval

Aschau waterval


labalm

Labalm

Geen genoeg van deze beelden. Bekijk HIER dan ook ons rondje om de Hohe Salve.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summersports Westendorf logo

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×