E-bike tour Brixen Scheffau Jochstube VIDEO

Brixen im Thale bewegwijzering

E-bike tour Brixen Scheffau Jochstube VIDEO

Het zomerseizoen komt er aan. Bijna alle zomerliften zijn weer geopend maar die heb je niet altijd nodig. E-mountainbiken heeft in Oostenrijk een enorme vlucht genomen. Er zijn geweldige gebieden te ontdekken. Om weer in de stemming te komen gaan we terug naar 3 jaar geleden toen we ook zo n leuk e-bike tochtje aan het maken waren.

“Afgelopen zondag waren we met de E-bike onderweg richting Scheffau. We wilden een kijkje gaan nemen bij de Jochsee, Jochstube maar ook zeker bij de Brantlalm. Daar wordt een nieuwe speichersee gemaakt en het zal dan ook uiteindelijke Brantlalm See gaan heten.

Maar we waren in de ochtend omhoog gereden biij de Speckalm. De speckalm ligt voor de wintersporters aan de familieafdaling (Tanzertalabfahrt) Daar waar je altijd de bus even moet pakken om weer terug te gaan naar het gondelstation. Maar dat wisten jullie toch wel?

Scheffau Jochstube Jochsee

Bij de speckalm ook maar even een korte pitstop gemaakt en vervolgens doorgereden. Ook kwamen we wat koeien tegen…wat altijd een leuke ervaring is. Tip, blijf relax, fiets of loop er rustig langs dan gebeurd er niks. Mooi gezicht altijd die koeien (kijk maar eens in onderstaande video)

Bij de Jochstube was ook live Tirolse muziek aanwezig en op de Jochsee daar werd zelfs gevaren met twee zeilboten. Ook zijn we via de Zinsberg weer afgedaald richting de Brantlalm om te kijken bij de werkzaamheden aan de nieuwe speichersee. Dit alles is te zien in een video update die we hebben gemaakt.”

Brixen im thale Filzbodenbahn Zinsbergbahn Hohe Salve

Grenscontrole Brixen im thale koeien

Cityhouse Flipside Groot Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×