E-bike tour naar Hopfgarten Rigi en Salvistabahn

Speichersee Hopfgarten

 

E-bike tour naar Hopfgarten Rigi en Salvistabahn

Een aantal jaren geleden reden wij ook zo af en toe op een E-bike en die hebben we dan ook iedere keer gehuurd. Vanaf afgelopen jaar is dat anders. Het bevalt zo goed dat als we in Oostenrijk zijn dan willen we juist de mountainbike ook pakken wanneer het ons uitkomt dus er zijn fietsen aangeschaft. Dan moet je ze gebruiken ook.

Vorig jaar was als een van de eerste doelen om te gaan kijken bij de bouw van de Salvistabahn. Deze bahn is inmiddels klaar maar de willen jullie nog wel even onze route laten zien die we afgelopen jaar hebben afgelegd.

Onderweg kwamen we ook langs een mooie speichersee en daar kon je ook en drankje doen. De rit met de e-bike kun je zien in onderstaande nieuwe video update. Benieuwd?

Maar deze dag zijn we ook nog live gegaan op facebook. Gemist? kijk dan hieronder.

Hohe Salve SkiWelt

Brixental richting Westendorf

Speichersee Hopfgarten

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...