E-bike tour naar Hopfgarten Rigi en Salvistabahn

Speichersee Hopfgarten

 

E-bike tour naar Hopfgarten Rigi en Salvistabahn, een aantal jaren geleden reden wij ook zo af en toe op een E-bike en die hebben we dan ook iedere keer gehuurd. Vanaf dit jaar is dat anders. Het bevalt zo goed dat als we in Oostenrijk zijn dan willen we juist de mountainbike ook pakken wanneer het ons uitkomt dus er zijn fietsen aangeschaft. Dan moet je ze gebruiken ook.

Nu is er dit jaar weer veel moois te zien als het om nieuwe projecten gaat. Daar gaan we dan ook een kijkje nemen. Dit ritje stond in het teken van de nieuwe Salvistabahn. Dat was ons doel en dat is ook gelukt.

Onderweg kwamen we ook langs een mooie speichersee en daar kon je ook en drankje doen. De rit met de e-bike kun je zien in onderstaande nieuwe video update. Benieuwd?

Maar deze dag zijn we ook nog live gegaan op facebook. Gemist? kijk dan hieronder.

Hohe Salve SkiWelt

Brixental richting Westendorf

Speichersee Hopfgarten

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht