E-Mountainbike rit om de Hohe Salve 1 mei 2024

Mountabike E-bike

E-Mountainbike rit om de Hohe Salve 1 mei 2024

De ski’s zijn deze week ingewisseld voor de E-mountainbike en daar hebben we zeker naar uitgekeken. Op redelijke hoogte was de sneeuw verdwenen. Waar we namelijk van plan waren een mooi rondje te maken, lag een aantal dagen ervoor nog een lekker pak sneeuw.

Door de hoge temperaturen is de sneeuw snel verdwenen, zeker aan de zonnige kant. We hadden nog bedenkingen hoe het aan de schaduwkant van de berg was, maar ook daar was de sneeuw verdwenen.

We hebben een mooi rondje gemaakt en kwamen langs Brixen im Thale, Hoch Brixen, Söll, Itter, Hopfgarten, Westendorf en weer terug in Brixen im Thale. Een rondje van circa 30 km en we hadden ook nog heerlijk weer. Zelfs de korte broek kon aan en het fietsshirt met korte mouwen. Echt FANtastisch.

Van dit rondje is ook een video update gemaakt dus kijken maar!

Op sociale media, Instagram en Facebook, had je al wat kunnen zien maar we herhalen ze nog even.

Hieronder nog wat foto’s van deze eerste mountainbike dag van dit seizoen.

Brixen im Thale Zomer

Söll

Speichersee Itter Söll Kraftalm

SkiWelt Hopfgarten

Hopfgarten Rigi lift

Brixental en de hoofdkam nog goed besneeuwd

Hopfgarten speichersee

Hopfgarten Alpenweide

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×