Early Bird afdaling Ki West 2 maart 2023 4K

Kirchberg uitzicht op de Ki West

Early Bird afdaling Ki West 2 maart 2023 4K

Afgelopen donderdag hebben we een mooie Early Bird gedaan. Vooral in de ochtend kun je de eerste 2 uur op ongelofelijk mooie pistes skien of boarden. Een video update moeten we nog maken maar daar gaat nog wat veel tijd in zitten en die houden jullie tegoed.

Wel willen we alvast een van de mooie afdalingen laten zien. De Ki West. Nu ook weer opgenomen in 4K. Kijk deze afdalingsvideo eens op je tv en je krijgt mooie beelden te zien.

De eerste honderden meters kon er nog geen vaart gemaakt worden maar vanaf het midden gedeelte was het weer smullen geblazen.

Bekijk hieronder deze video maar eens.

We zullen waarschijnlijk nog wel meer afdalingen laten zien. We hebben heel veel materiaal nog liggen. Komende weken kunnen jullie nog meer zien van deze heerlijke afdalingen.

Mesnerwirt Westendorf

Turner Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...