Early Bird afdaling Ki West

SkiWelt Westendorf Ki West

Early Bird afdaling Ki West

Een Terugblik naar de afdaling Ki West. Deze afdaling deden we tijdens de Early Bird en de piste leek wel een biljartlaken zo mooi lag deze erbij. Vandaar maar weer eens een terugblik naar deze afdaling en een terugblik naar februari 2019!

Op alle donderdagen vanaf 31 januari 2019 is het zo dat een aantal pistes in Westendorf al om 7.30 uur opengaan. Zo ook afgelopen donderdag.

We hebben deze dag alle dorpen van SkiWelt bezocht. Alle dalafdalingen zijn bedwongen op de ski’s. We zijn nog bezig met een hele lange video. Noem het een compilatie video van het geheel gebied. Die krijgen jullie volgende week te zien.

Maar we willen jullie nu al 1 piste in zijn totaliteit laten zien. Ga je volgend jaar nog op vakantie in SkiWelt. Ski dan ook eens naar Westendorf en neem deze prachtige afdaling. Overigens mocht je een grote skikaart hebben en dat is inclusief het gebied van Kitzbühel/Kirchberg pak die bus onderaan de Ki West. Met en paar minuten ben je bij de Pengelstein.

Maar voor nu eerst even deze mooie afdaling. Doe de Ki West in de ochtend en zoek deze ribbeltjepiste dan op. Op de donderdag vanaf februari is er een Early Bird en … hiopelijk zijn we volgend jaar weer van de partij.

Xpress Skishuttle Kirchberg Westendorf

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...