Early Bird skiën in SkiWelt

SkiWelt Early Bird

Early Bird skiën, om Half 8 in de ochtend ging de lift open

Early Bird skiën in SkiWelt

De Early Bird kun je meestal skiën vanaf rond 1 februari van elk jaar. Jaarlijks skiën wij de Early Bird in SkiWelt. Dat betekent dat de liften in het gebied van Westendorf al om half 8 open zijn. Een perfecte dag om dan ook zoveel mogelijk kilometers op 1 dag te gaan maken. Eerst dan een mooie ronde maken in het gebied van Westendorf om vervolgens over te steken naar de andere dorpen van SkiWelt.

Bijna 2 jaar hebben deze verschillende video’s op de “plank” gelegen maar nu het ernaar uit gaat zien dat er een winterseizoen aan gaat komen hebben we ook deze zeer lange video geplakt en geknipt. Wij hebben alle dalafdalingen in het hele gebied gedaan, heel veel pistes geskied. In de video zie je ook de tijdsaanduiding af en toe terug.

Bekijk hem maar, wie weet kun je hem beter bekijken op de TV. Lekker op zo’n groot scherm en dan dromen dat je er weer binnenkort kan zijn.

Maar liefst 105 km waren er weer afgelegd helaas geen verbetering van ons eigen record (120) maar daar gaan we dit seizoen aan werken. We weten dat andere ook deze tour hebben gedaan en kwamen uit op 123 km (met veel dezelfde liften) en dat willen we gaan verbreken. We hopen in februari op mooie pistes Kaiserwetter en vele kilometers. We gaan het wel zien waar we op uit komen. In ieder geval gaan we dan weer alle dalafdalingen doen van de verschillende dorpen. We kunnen niet wachten.

Early Bird 123 km Sven Martens Ivo Rejda

SkiWelt Early Bird Skiline 21 feb 2019 105 km

Tot slot hoe een maagdelijke piste er nog uitziet zo in de ochtend. We nemen jullie mee naar de afdaling Ki West wat was dat een geweldige piste met alleen maar ribbeltjes in de ochtend. Voor herhaling vatbaar!

Mesnerwirt Westendorf

Grittlmühle grote afsluitbanner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht