VIDEO Early Bird skiën in SkiWelt 105 km op 1 dag

SkiWelt Brixental Wilderkaiser

Skiline. Afgelopen jaar hadden we voor het eerst meegedaan aan de early bird. Dat betekent om half 8 de eerste lift pakken en we hebben we dan zelf nog een doel aan toegevoegd. Zoveel mogelijk pistekilometers afleggen.

Afgelopen jaar bleef de teller staan op 120 kilometer….

Skiline SkiWelt 120 km skien

Dat moest verbroken worden maar dat is niet gelukt. Afgelopen jaar was het extreem koud en was het bijzonde rustig op de pistes. Dat was dit jaar iets anders met hogere temperaturen meer mensen op de piste en in de middag werd de sneeuw ook iets zachter… De teller is blijven staan op 105 kilometer.

Van deze dag hebben we een hele lange skicompilatie gemaakt. Je ziet bijna alle pistes of gedeeltes daarvan waar we langs zijn gegaan. Wil je SkiWelt zien dan is dit toch wel de video om dat te doen.

Volgend jaar weer een poging en dit jaar hebben we het onderstaande kaartje afgeleverd. Wie bied er meer? Mocht je meer dan 120 kilometer hebben afgelegd op 1 dag dit seizoen dan willen we dit belonen met een T Shirt. Skiline.cc is dan wel de app waarmee je het moet bewijzen en ook niet 25 keer dezelfde lift nemen maar gewoon een leuk rondje maken dan zie je ook nog eens wat. Wie durft?

SkiWelt Early Bird Skiline 21 feb 2019 105 km

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht