Een dag op de Golfbaan van Kitzbüheler Alpen Westendorf

Een dag op de schitterende Golfbaan bij Westendorf

Een dag op de Golfbaan van Kitzbüheler Alpen Westendorf

Zondag 26 juli 2015 stond het vizier helemaal gericht op de golfbaan van Westendorf. Heel veel mensen hadden ons al gewaarschuwd….de baan is heel moeilijk. Neem beter een club minder want ga je te hard dan ben je je bal gewoon kwijt. Ook werd er gewaarschuwd om de driver zoveel mogelijk in de tas te laten en alleen op bepaalde holes kon je hem nemen. Wat een waarschuwingen allemaal ?

Golfbaan Westendorf

Golfbaan Westendorf

Het is niet de bedoeling om jullie af te schrikken maar deze baan is echt SUPER mooi. Fairways, greens zeer goed onderhouden en eerlijk is eerlijk de greens waren ook echt biljartlakens. Baanmanagement is het grote woord en als je dat toepast kun je zeker met een redelijke score van de baan afkomen.

De baan is een par 72. Er zijn 5 par 5-en, 5 par 3-en en 8 par 4-en. Van de gele teeboxen is de baan 5.595 meter lang. De baan is pas een paar jaar open maar is een bezoek zeker meer dan waard. Een heel mooi clubhuis waar je vanaf een schitterend terras ook uitkijkt op de greens van 9 en 18. Aan het clubhuis is ook gekoppeld de Windau Lodge.

Uiteraard hebben we een video in elkaar gezet. Overigens door de hoeveelheid waarschuwingen maar 2 balletjes kwijtgeraakt. Aantal slagen viel wat tegen 88 maar het is een erg moeilijke baan. Ga er maar eens kijken en kom er zelf achter hoe mooi deze baan is.

Tot slot er staat ook een Engelse telefooncel op hole 18. Daar kun je gewoon je bestelling alvast opgeven voor hole 19:)

Alpen Reizen

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht