Één meter sneeuw onderweg naar de Noordalpen Oostenrijk

Sneeuwdump 12 jan 2019 scheppen

Veel sneeuw onderweg naar Oostenrijk (noordalpen)

Één meter sneeuw onderweg naar de Noordalpen Oostenrijk

Heel goed nieuws voor wintersportminded Nederland. Er is veel sneeuw onderweg naar de Noordalpen. Een hele mooie glijbaan gaat er naar Oostenrijk en die gaat voor sneeuwzorgen, zelfs tot in de laagste dalen van het Rijntal en Inntal.

Er gaat zelfs zoveel sneeuwvallen dat het meteen op onze eigen plek er sprake is van meer sneeuwval dan het hele vorige seizoen bij elkaar. Dan kunnen we spreken van een uitstekende start van het seizoen.

Er zijn al skigebieden die al eerder gaan open dit weekend. Een voorbeeld is oa. Kitzski, Obertauern, Leogang en er zullen er nog vele gaan volgen.

Onze eigen weerman, werkzaam bij Weerplaza heeft de volgende video nog opgenomen waar je nauwgezet kunt volgen hoeveel sneeuw er gaat vallen en tot wanneer dit gaat duren.

Hieronder nog een opsomming van een aantal skigebieden wat de sneeuwverwachting is. Het zou erg mooi zijn als dit allemaal gaat uitkomen.

Bergfex Kaprun 24 november 2023

Bergfex KitzSki 24 november 2023

Bergfex Pitztaler Gletsjer 24 november 2023

Bergfex Skicircus SHLF 24 november 2023

Bergfex Westendorf 24 november 2023

Komend weekend proberen we toch via de webcams nog iets te kunnen zien. Als dat zo is maken we een nieuw rondje door Oostenrijk zodat jullie het ook allemaal goed kunnen waarnemen. Mocht je zelf in Oostenrijk zijn en je maakt de sneeuwdump live mee. Plaats dan je foto of video op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk.

Sneeuwdump Brixen im Thale 1 februari 2022

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×