Een mooi zonnig weekend voor de boeg

Saalbach 31-03-2021

Saalbach 31-03-2021 © Marlieke

Een mooi zonnig weekend voor de boeg met stijgende temperaturen, maar of dit ook na het weekend door gaat zetten?

Vandaag begint de dag zonnig, waarbij de zon het grootste deel van de dag zal schijnen. Vanaf de middag zullen vanuit het westen wolkenvelden voorbij trekken.  Er waait een licht tot matige wind vanuit het zuidoost tot zuidwest. Op grotere hoogte kan in het oosten en zuiden de wind aantrekken. De middagtemperaturen stijgen naar waarden tussen de 13 en 17 graden, op 2000 meter stijgt dit naar -2 tot +3 graden.

Morgen blijven de temperaturen stijgen waarbij de zon zal overheersen maar helemaal vrij van wolken zal het niet zijn. De aanwezige bewolking zal in de loop van de middag dikker worden. Overdag zal de wind matig zijn en in het zuiden krachtig uit zuidoost tot zuidwest waarbij de temperaturen stijgen naar 13 tot 20 graden. Op een hoogte van 2000 meter ligt dit van zuid naar noord -2 tot +4 graden.

Verdere trend

Zondag wordt het nog vrij zonnig en weer iets warmer, Alleen in het zuiden kan de bewolking dik zijn waaruit wat regen uit kan vallen. De maxima zullen uitkomen op 14 tot 22 graden. Maandag in het westen en zuidwesten overwegend bewolkt en geleidelijk aan regen, van 700 tot 1700 meter sneeuwval. Het maximum zal liggen tussen de 8 graden in het Rheintal tot 22 graden in het Burgenland.

Op dinsdag regen, sneeuw en soms een harde noordwestenwind dankzij het passeren van een koufront. Dankzij het koufront zullen ook de maximale dagtemperatuur fors dalen naar 2 tot 11 graden.

Solden

Temperatuur Sölden op ca 1500 meter.

Hoe het allemaal na het weekend gaat verlopen morgen meer.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Ski Outlet Logo

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht