Een TOP 10 meer in Oostenrijk, de Achensee

Achensee

Een TOP 10 meer in Oostenrijk, de Achensee

We hebben afgelopen week aandacht gegeven aan een aantal meren in Oostenrijk. (heb je deze artikelen gemist klik dan HIER   en HIER) Natuurlijk als je een lijstje maakt dan kun je er niet alles opzetten. Jullie aanvullende namen zijn genoteerd en wellicht komen we snel met nieuw artikel over nieuwe meren.

De Achensee stond wel in dit bericht dat we van de week hebben gepubliceerd. Pearl die woonachtig is in Oostenrijk heeft dit meer bezocht en heeft ons voorzien van nieuwe beelden. Nog meer schoonheid is te zien van dit meer. Bedankt Pearl.

Mochten jullie nu zelf een meer goed willen beschrijven dan nodigen we jullie graag uit ons de tekst en foto’s te leveren zodat wij eea kunnen gaan publiceren op de site. Wie durft (info@fantastischoostenrijk.nl)

Achensee vanuit de Karwendel Pertisau. Patrick van Thiel

Achensee vanuit de Karwendel Pertisau. Patrick van Thiel

Achensee

Achensee

Achensee

Achensee

Achensee

Achensee

Achensee

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht