Een TOP 10 meer in Oostenrijk, de Achensee

Achensee

Een TOP 10 meer in Oostenrijk, de Achensee

We hebben de afgelopen weken aandacht gegeven aan een aantal meren in Oostenrijk (heb je deze artikelen gemist klik dan HIER, HIER en HIER) Natuurlijk als je een lijstje maakt dan kun je er niet alles opzetten. Jullie aanvullende namen zijn genoteerd en wellicht komen we snel met nieuw artikel over nieuwe meren.

De Achensee stond wel in dit bericht dat we van de week hebben gepubliceerd. Pearl die woonachtig is in Oostenrijk heeft dit meer bezocht en heeft ons voorzien van nieuwe beelden. Nog meer schoonheid is te zien van dit meer. Bedankt Pearl.

Mochten jullie nu zelf een meer goed willen beschrijven dan nodigen we jullie graag uit ons de tekst en foto’s te leveren zodat wij eea kunnen gaan publiceren op de site. Wie durft (info@fantastischoostenrijk.nl)

Achensee vanuit de Karwendel Pertisau. Patrick van Thiel

Achensee vanuit de Karwendel Pertisau. Patrick van Thiel

Achensee

Achensee

Achensee

Achensee

Achensee

Achensee

Achensee

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...