Een uitstekende start van 2023: vier oud en nieuw in Kaltenbach!

Chalet Wachterhof

Een uitstekende start van 2023: vier oud en nieuw in Kaltenbach!

Centraal gelegen in het Zillertal ligt Kaltenbach. Een sneeuwzekere bestemming in een veelzijdig skigebied. Brede pistes, veel liften en tal van gezellige berghutten voor de lunch. Het mooie gebied leent zich uitstekend voor toertochten en eindeloos skiplezier!

Skigebied Hochzillertal – Hochfügen

Het skigebied Hochzillertal – Hochfügen valt zeker niet tegen. Het hangt aan elkaar van brede afdalingen en de liftcapaciteit is uitstekend. Wachttijden bij de liften zijn minimaal. Met zoveel liften is het ook niet moeilijk om sleepliften te vermijden. Handig, voor wie altijd al een hekel had aan die dingen!

De goede verbinding met Hochfügen maakt het gebied nog veelzijdiger en uitdagender. Veel keuze uit blauwe en rode pistes, waar zowel de beginnende als de doorgewinterde skiër zijn lol op kan.

Tip voor de lunch: de Kaltenbacher Skihütte. Te vinden langs de rode piste die onder de Neuhüttenbahn doorloopt. Een authentieke en gemoedelijke berghut, met een heerlijk terras en prachtig uitzicht.

Start 2023 in een groot chalet in Kaltenbach

Wat is er fijner dat 2023 te beginnen in de sneeuw? Niks natuurlijk! Daarom tippen we je graag Chalet Wachterhof in Kaltenbach. Het chalet ligt aan de dalafdaling en is ruim genoeg voor 12 personen. Er zijn zes slaapkamers, dus niemand slaapt hier in de woonkamer. In de tuin vind je een wellnesshut met sauna om na een dag op de ski’s heerlijk te ontspannen. Chalet Wachterhof heeft nog beschikbaarheid met oud en nieuw. Vertrek op 30 december voor 8 nachten (tot 7 januari). Geniet van een fantastische lange week in de sneeuw. Een uitstekende start van 2023!

Bekijk Chalet Wachterhof

Chalet Wachterhof

Chalet Wachterhof

Chalet Wachterhof

Chalet Wachterhof

Chalet.nl grote banner 900-600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...