Eerst zomers daarna wisselvallig en frisser

Saalbach zomer

Saalbach in de zomer

Eerst zomers daarna wisselvallig en frisser waarbij het maximum in twee dagen daalt met ongeveer 10 graden, hoe gaat dit verder?

Het wordt vandaag eerst genieten dankzij een hoge drukgebied die voor een zuidelijke föhnwind zorgt, de zon zal vandaag veel te zien zijn. Maar geheel onbewolkt zal het niet zijn, de kans dat er wolkenvelden voorbij drijven is aanwezig. In Tirol kan er tegen de avond een bui vallen.

De temperaturen lopen vandaag op tot 23 à 29 graden, verder richting het oosten kan zelfs de 30 graden aangetikt worden. Op een hoogte van 2000 meter wordt het maximaal 11 graden.

Morgen is het in het oosten zomers met veel zon en 23 tot 31 graden, richting het westen meer bewolking maar ook zon. In Tirol en Vorarlberg wordt het maximaal 15 tot 23 graden met kans op regen. Er waait een sterke tot stormachtige wind, in het zuiden föhnachtig. De wind komt vanuit het zuidoosten tot zuiden.

Verdere trend

Woensdag wordt het koel en nat en overwegend bewolkt, in het noordoosten kan de zon zal zich even laten zien. Er kan in sommige delen veel water vallen en boven de 1200 meter als sneeuw. Maximum ligt tussen de 9 en 15 graden, in het oosten stijgt dit nog naar 19 graden.

Hemelvaartsdag is het nog onstabiel met bewolking, zon en regen. De sneeuwgrens ligt rond de 1500 meter. Door een stevige tot stormachtige westenwind vanuit het noorden en oosten wordt het maximaal 10 tot 18 graden.

Vrijdag meer zon minder wind en iets milder namelijk 12 tot 20 graden, een bui is niet uit te sluiten. Hoe alles richting het weekend zal gaan verlopen is nog onzeker, morgen meer of de zomer terug komt of dat het wisselvallig blijft. We blijven het volgen.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Alpen Reizen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht