Eerst zonnig en zomers later meer kans op neerslag

Eerst zonnig en zomers later meer kans op neerslag

De eerste dagen overheerst vooral de zon maar het zal niet altijd droog verlopen.

Vandaag wordt het een dag met veel zon en kan de dag lokaal met mist beginnen. In de middag vormen zich dikke bewolking waaruit de nodige aan regen- en onweersbuien zullen vallen. Met name in de bergen zal het nat worden, elders blijft het grotendeels droog.

Er waait een matige wind uit het westen tot zuiden. Tijdens een regen- en onweersbui kan de wind aantrekken tot stevig. Het zal een warme dag worden met een maximum tussen de 18 en 26 graden.

Morgen belooft weer een overwegende zonnige dag te worden. Toch zal ook nu weer in de loop van de dag bewolking gevormd worden waaruit het nodige aan regen- en onweersbuien zal vallen.

De wind is zwak tot matig uit het oosten tot zuiden. Maximum zal uitkomen tussen de 20 en 27 graden.

Verdere trend

Dinsdag krijgen we te maken met aanhoudend regen- en onweersbuien, het kan plaatselijk stevig regenen. De kans dat je de zon te zien krijgt is klein en is het grootst in de ochtend. De wind uit het zuidoosten is matig tot krachtig. Maximum ligt tussen de 14 en 27 graden.

Woensdag is weer een dag met veel regen, plaatselijk met onweer. Het zuiden zal de grootste hoeveelheid aan water te verduren krijgen. De zon zal zich ook nog laten zien, maar het zal overwegend bewolkt zijn. Door de matige tot krachtige wind uit het westen zal de maximum temperatuur uitkomen tussen de 15 en 24 graden.

Het noorden en oosten zal op de donderdag grotendeels droog verlopen, elders zullen uit de bewolking het nodige aan regen en af en toe een onweersbui gaan vallen. Maximum met een stevige westenwind ligt tussen de 14 en 24 graden.

Hoe het verder gaat morgen weer meer weer uit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Snowworld Banner 1250 900

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Instagram Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×