Eerste echte sneeuwval in de bergen VIDEO

Kaprun Alpincenter 17 september 2022

Kaprun Alpincenter 17 september 2022

Eerste echte sneeuwval in de bergen VIDEO

Altijd leuk zo n eerste speldeprik te zien. Al de hele afgelopen week hebben onze weermannen het voorspelt. Er zou sneeuwvallen in het hooggebergte en de sneeuwgrens zou langzaam gaan zakken naar wie weet morgen wel naar de 1100/1200 meter. Dat gaan we zien.

Onze aandacht gaat altijd uit naar de gletsjers omdat je daar voor de eerste keer weer zou kunnen skiën. We weten ook allemaal hoe de gletsjers te lijden hebben gehad deze zomer. Veel is gesmolten en als de gletsjer eenmaal weer wit ziet dan is er niet veel meer dat smelt. We hebben dat van de week nog uitgelegd (zoek dat HIER maar nog eens op)

We hebben een klein rondje op de webcams bekeken en een kleine selectie gemaakt waar je nog enigszins zicht had.

Vanochtend maakte we ook nog een video update vanuit het Brixental, daar was het nog groen.

 

We zijn straks nog ergens op een berg op 1800 meter. De Fleckalm (Kicrheberg in Tirol) daar zullen we zelf aanschouwen of het daadwerkelijk daar ook heeft gesneeuwd. We zullen live gaan op facebook zodat jullie het meteen kunnen zien.

Pitztaler Gletsjer 17 september 2022

Chalet.nl grote banner 900-600

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds enige tijd hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht