Eerste skicompilatie dit skiseizoen op de Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn Gletsjerjet 3 4

Eerste skicompilatie dit skiseizoen op de Kitzsteinhorn

Gisteren hebben we jullie al verwend met de allereerste skibeelden op de Kitzsteinhorn (seizoen 2022-2023). We hadden toch veel beelden gemaakt met de helmcamera en dat betekent dat we er meteen maar een skicompilatie van hebben gemaakt.

Deze is hieronder te zien.

Dit was voorlopig deze maand ons winterse uitstapje. Het wachten is dat er meer sneeuw gaat vallen op de gletsjers. Vanaf 17 november staan een aantal dagen Sölden op het programma. Dan met veel meer winterse nieuwe beelden. We houden jullie op de hoogte.

Tot die tijd….blijf FANtastisch Oostenrijk volgen. Sowieso staat er elke dag een weerbericht klaar over Oostenrijk zodat je ook precies weet wanneer de sneeuw gaat vallen maar ook wanneer het Kaiserwetter is of gaat worden.

Kaprun Kitzsteinhorn 20 oktober 2022 FANtastisch Oostenrijk

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Chalet.nl grote banner 900-600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×