Eerste skiërs gesignaleerd op Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer Das Cafe 3440 23 september 2023

Pitztaler Gletsjer eerste skiërs gesignaleerd op 23 september 2023 op een hoogte van 3.440 meter

Eerste skiërs gesignaleerd op Pitztaler Gletsjer

Zoals aangekondigd is het winterseizoen op de Pitztaler Gletsjer begonnen. Nog niet met al te mooi weer. Maar skiën kun je tot het dalstation dat ligt op een hoogte van 2.840 meter. Maar liefst 600 hoogtemeters kun je dus afdalen. Nog niet alle pistes zijn open maar het begin is er. Het wachten is nu op meer sneeuw die ongetwijfeld gaat komen.

Sinds gisteren is het overigens gaan sneeuwen en dat doet het vandaag ook. De verwachting is dat het in oktober beetje bij beetje kouder gaat worden op deze gletsjer en dat binnenkort alles weer open is maar dat ligt toch echt aan moeder natuur en Frau Holle.

Bekijk hieronder de beelden van vandaag.

Wij zullen zeker weer dit winterseizoen komen in de skigebieden van het Pitztal. De Rifflsee dat nest naast de Pitztaler Gletsjer ligt en je in combinatie kunt skiën op 1 dag met de gletsjer staat uiteraard op het programma. Laat je ook verrassen op het uitkijksplatform op 3.440 meter hoogte. Kies dan wel een dag uit met FANtastisch mooi weer. Het panorama dat je daar ziet is overweldigend.

Pitztaler Gletsjer Wildspitze topfoto

Pitztaler Gletsjer Wildspitze dit uitzicht heb je vanaf 3.440 meter daar kun je ook als wandelaar komen (das Café)

Hieronder nog een opname van ons van afgelopen jaar waar we op dat moment naar het uitzichtplatform toe gingen.

Maar er is nog een skigebied in het Pitztal waar we dit komende winterseizoen ook een kijkje gaan nemen. Skigebied Hochzeiger staat ook op het programma en het is dus tijd dat we daar ook weer een video update vandaan gaan maken.

Het winterseizoen komt steeds dichterbij en dan gaan we jullie weer in vermaken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...