Eerste sneeuwbar vandaag ook open gegaan!

Eerste sneeuwbar vandaag ook open gegaan!

Er is al een behoorlijke sneeuwval geweest vannacht maar ook zeker vandaag. Zwitserland heeft daar zeker wat van meegekregen maar ook het uiterste westen van Oostenrijk. Vandaag lieten we al wat sneeuwval zien vanuit het Pitztal maar er is meer sneeuw gevallen tegen de Zwitsere grens aan.

Wij kwamen de facebook pagina van Totalp Hütte tegen dat op zo n 2385 meter ligt. Daar was er al een sneeuwbar open gegaan. Zie het plaatje boven aan dit bericht.

Totalp Hütte Ratikon

Totalp Hütte Ratikon vlakbij de Lünersee

Zo komen we meer en meer in de stemming. Maar dit zal vast een speldenprik zijn want warmer weer komt er aan. Toch is het altijd leuk om de sneeuwval weer te zien. Zeker nu we ook weer naar een winterseizoen aan het werken zijn…. maar we geloven zeker dat de Goldener Herbst ook op de loer ligt.

Weten hoe het weer gaat worden? Elke dag staat er een Oostenrijks weerbericht voor jullie klaar op onze weerpagina. Elke dag om 8 uur in de ochtend.

Wie neemt er komend winterseizoen ook zo’n duik in de sneeuw als er een behoorlijke sneeuwdump is gevallen?

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...