Eerste sneeuwval skigebieden VIDEO

Hohe Salve eerste sneeuwval oktober 2023

Eerste sneeuwval skigebieden VIDEO

Vanochtend vroeg hebben we jullie al laten zien dat er oa. op de gletsjers al een behoorlijke laag aan sneeuw is gevallen. Daar is sprake van een zogenaamde sneeuwdump. Maar hoe zit het in de rest van de lager gelegen skigebieden.

Wij hebben sneeuw zien neer dwarrelen rond de 1500 meter. Heb jij het nog lager gezien dan horen we dit graag. Meld het maar in de reacties op facebook (Vrienden van FANtastisch Oostenrijk)

We hebben snel een rondje langs de skigebieden gemaakt (VIDEO) en ook viel daar dus sneeuw. Niet helemaal tot in de dalen maar de meeste bergtoppen zijn toch wit geworden.

De sneeuw die nu valt is nog geen blijvertje. De verwachting is dat deze nog wel zal gaan wegdooien. Meestal gaan in de skigebieden op de hoger gelegen piste medio november de sneeuwkanonnen aan om alvast een laagje te maken als basis. De dalen daar wordt pas in december sneeuw gemaakt indien dit nodig is maar dat zal ongetwijfeld nodig zijn.

De winter komt er aan die boodschap is duidelijk, wij kunnen niet wachten en jullie?

Starthuis Hahnenkamm

Starthuis Hahnenkamm 31 oktober 2023

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×