Ehrwald, 15 jarige valt bewusteloos uit skilift

Seekogel Sölden
Ter illustratie

Ehrwald, een vreemd voorval afgelopen dinsdag  waarbij een 15 jarige jongen bewusteloos uit een skilift viel, dit gebeurde na een val eerder die dag.

De jongen was eerder die dag gevallen tijdens het maken van een sprong op een „Beginner-Kicker“ en heeft toen volgens de politie waarschijnlijk zijn hoofd gestoten. Ondanks de val voelde de jongen zich nog goed en pakte de Issental lift weer naar boven. Tijdens de rit in de lift naar boven verloor de jongen het bewustzijn, hij gleed onder de beugel door en viel ongeveer 7 meter naar beneden.

De kinderen die in dezelfde lift zaten brachten het reddingsteam op de hoogte.

Ziekenhuis

Toen het reddingsteam bij de jongen arriveerden was hij al weer aanspreekbaar, na de eerste behandeling is hij met onbekende verwondingen per helikopter naar het ziekenhuis in Garmisch gevlogen. Het is niet de eerste keer dat een kind uit een lift valt, maar een die flauwvalt..

Bron: tt.com, Meinbezirk.at

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Holland Snack Express 1200x400

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...