Eifersbach waterval in St Johann in Tirol

Eifersbacher Wasserfall waterval

Eifersbach waterval in St Johann in Tirol

St Johan in Tirol heeft tal van mooie plekken. Één van die mooie plekjes is de Eifersbach waterval. Zeker op een warme dag is dit zeker ook een bezoek waard en je vindt er zeker verkoeling.  Het water van de waterval valt ruim 25 meter naar beneden. Dit indrukwekkende natuurspektakel mag je zeker niet missen. Het mooi aangelegde pad begint in het centrum van St. Johann in Tirol en loopt door in de weiden en bossen, maar ook over bruggen en loopbruggen naar de waterval.

St Johann in Tirol Eifersbacher Wasserfall waterval

De tour naar de waterval begint op het centrale plein. De wandeling leidt dan langs de Fieberbrunnerache naar Weiler Reitham. Hier steek je het spoor over om een ​​stukje het fietspad naar Fieberbrunn te volgen. Na een paar meter steek je de straat over om bij de Theresienbrunnen bij het voormalige Samberbadl te komen. Dan wandel je langs de Eifersbach. Aan het einde en als hoogtepunt van de tocht wacht je de imposante waterval Eifersbach. Laat je afkoelen door het kristalheldere, koele bronwater!

Wil je meer weten over de geschiedenis van deze waterval, klik dan HIER.

St Johann in Tirol Banner Zomer 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...