Eindelijk weer 20 graden of meer!


Eindelijk weer 20 graden of meer!

Deze ochtend kan het nog een graadje vriezen in sommige dalen, maar vanmiddag wordt het al flink warm. Ook de komende dagen is het flink warm, de temperatuur ligt vaak ruim boven 20 graden!

Vanmorgen vroeg is het nog fris, in schaduwrijke dalen kan het nog enig tijd fris zijn met temperaturen rond nul. Maar de al krachtige aprilzon weet de atmosfeer snel op te warmen. Daarbij wisselen vandaag stapelwolken en zonnige momenten elkaar af. Het blijft op een hele lokale bui na zo goed als droog. Bij weinig wind wordt het maximaal 13 tot 19 graden, vandaag dus nog net geen 20 graden.

Morgen hebben we te maken met een sterke föhnwind, in de bergen kan het stormen. In de dalen is het juist warm en zonnig lenteweer, het kwik komt vrijwel overal rond of boven 20 graden uit. In de bergen dreigt sluiting van windgevoelige skiliften.

Zondag wordt het nog wat warmer, de stormwind blijft aanhouden. Het wordt 20 tot 25 graden. Ook maandag én dinsdag verlopen zonnig en warm. Vanaf woensdag stijgt de kans op (onweers)buien.

Jeroen Elferink

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van Beeck tenten

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×