Eindelijk weer skiën op de Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn 28 april 2021

Eindelijk weer skiën op de Kitzsteinhorn

De titel slaat zeker op Stefan die al een half jaar aan de kant staat als het om skiën gaat. Dat geldt ook voor mijzelf maar ach de goede tijden komen vast wel weer (ik was er dus niet bij). Wie weet in mei, juni, juli of augustus. We wachten het rustig af. 19 mei gaat de Quarantaine er vanaf in Oostenrijk. Let wel dit geldt dan niet voor de echte rode gebieden. Op dit moment zit Nederland daar nog zeker in. Toevallig hebben we daar gisteren nog een bericht overgeschreven. Lees dit anders HIER nog even na.

Marcel en Stefan Kitzsteinhorn 28 april 2021

Maar we waren bij de skidag van Stefan op de Kitzsteinhorn. De beelden die hij ons heeft gezonden waren echt geweldig. Ook kwam Marcel vanuit Karinthië op bezoek en sinds lange tijd hebben die twee weer met elkaar kunnen skiën. Allebei hebben ze een video gemaakt van deze dag en deze staan hieronder klaar.

Maar ook op facebook is live gegaan!

Het was ook de eerste keer dat er met het nieuwe skipak werd geskied door Stefan. Wat vinden jullie van dit pak van CMP? De Skihelm en Goggle misstaan ook niet en zijn ook TOP (Bluetribe)

CMP Dames pak

Heren Skipak CMP FANtastisch Oostenrijk

Dames en Heren Skipak CMP

Morgen staat er nog een dagje op de Kitzsteinhorn op het programma. De beelden zullen we ook weer te zien zijn op facebook en natuurlijk hier ook op de website.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht