Electric Mountain Festival 2023

electric mountain festival

© Ötztal Tourismus

Electric Mountain Festival 2023. Ook dit jaar staat Sölden weer garant voor een evenement met een ultieme (re)mix van opzwepende beats, sneeuwzeker skiplezier en de fijnste culinaire hoogstandjes.

Van 10 tot 14 april 2023 vindt het Electric Mountain Festival weer plaats en dit keer als een meerdaags muziekevenement. Het Electric Mountain Festival 2023 zal een heuse “Extended Version” worden met internationale top-dj’s. Met je skipas heb je automatisch het #EMF toegangsbewijs op zak.

electric mountain festival

© Ötztal Tourismus fotograaf Rudi Wyhlidal

Electric Mountain Festival

De editie 2023 vind plaats van 10 tot 14 april 2023  op diverse locaties in het gebied. Het festival wordt al sinds 2012 georganiseerd waar naast het skiplezier de opzwepende beats centraal staat. De nieuwste editie begint allemaal op maandag 10 april in restaurant FALCON.

De Giggijoch wordt omgetoverd tot een enorme besneeuwde dansvloer op meer dan 2.000 meter hoogte. De dj-sets van de internationale #EDM-sterren zoals Don Diablo en Oliver Heldens zullen tijdens het evenement hun draaikunsten laten zien.

Het festival is voor iedereen toegankelijk met een geldige skipas.

Meer informatie ga naar soelden.com.

Bron: Ötztal Tourismus

 

Sölden Grote banner Heart beat of the Alps 21-22

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×