Elke donderdag een technologie tocht in skigebied Hochzeiger Pitztal

Pitztal Hochzeiger-technikfuehrung

Foto van Pitztal.com

Elke donderdag een technologie tocht in skigebied Hochzeiger Pitztal

Iedere donderdag kun je deelnemen aan de Hochzeiger-technologietour en hierbij krijg je heel veel informatie tijdens een rondleiding van een uur. Deelname met een geldige bergbaankaart is gratis; Aanmelden kan via: kassa@hochzeiger.com

Als je echt een Hochzeiger Insider wil worden dan is dit toch wel iets om bij aanwezig te zijn.

Van december tot april bidet dit skigebied je op donderdag een kijkje achter de schermen bij de Hochzeiger. Afhankelijk van de interesses van de deelnemers ligt de focus van de betreffende tocht op de kabelbanen, de besneeuwingsinstallatie of de pistemachines. Dat zijn nu juist de aandachtsgebieden waar veel mensen wat meer over willen weten.

Wist u je bijvoorbeeld dat er 21 ton aan gewicht wordt vervoerd als alle 64 cabines van de Hochzeiger-gondelbaan vol zijn? Een rondleiding achter de schermen leert ook dat de staalkabel van de kabelbaan een diameter heeft van slechts 45 mm en dat de sneeuwkanonnen via een laptop heel simpel gecontroleerd worden op de kwaliteit van de geproduceerde sneeuw tot in het kleinste detail. De technologieprofessionals ter plaatse kullen je meer spannende feiten vertellen. Een rondleiding duurt 60 minuten en maakt van de bezoekers een echte Hochzeiger-insider.

Waar en hoe laat?

Elke donderdag om 13.00 uur  kun je je melden bij het bergstation van de gondelbaan. Je moet je wel van te voren aanmelden. Dit kan tot en met woensdag 17:00 uur bij de Hochzeiger-gondelbaan of per email: kassa@hochzeiger.com

Bij inschrijving geldt het principe wie het eerst komt, het eerst maalt. Minste aantal deelnemers is 5 en een maximaal kunnen er 10 mensen aan deze tour meedoen.

Hochzeiger Pistenbullyrit

foto @www.pitztal.com

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×