Ellmau 27 februari 2020 de pistes VIDEO

Ellmau Wildenkaiser

Ellmau 27 februari 2020 de pistes VIDEO, we waren in SkiWelt en hebben Ellmau bezocht. Dit keer zijn we heel veel pistes langs gegaan die Ellmau rijk is. special aandacht voor de Rannhartlift en de Schmiedalmlift. Op de pistes is het hier altijd vrij rustig, ook in de kindervakanties. De reden is dat dit vooral sleepliften zijn. Maar de pistes zijn absoluut de moeite waard om vanaf te skiën of te boarden. Wij hebben deze pistes eerder “vergeten pistes” genoemd. Dit kun je HIER en HIER nog eens nalezen.

Natuurlijk zien jullie ook nog andere plekjes vanuit het skigebied van Ellmau. Dit alles is te zien in een nieuwe video update.

Op de weg naar Ellmau zijn we via facebook nog live gegaan en ook nog een live video vanuit de Hartkaiserbahn.

SkiWelt Scheffau Wildenkaiser

SkiWelt

SkiWelt Ranhartlift Ellmau

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Ski Outlet Logo

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht