Ellmau Bergadvent zeker een bezoek waard!

Bergadvent Ellmau

Ellmau Bergadvent zeker een bezoek waard, al jaren organiseert Ellmau een bergadvent op de berg bij het bergstation van de Hartkaiserbahn. Daar is een leuke route aangelegd langs allerlei mooie hutjes en natuurlijk is er van alles te krijgen. Ook is het Panoramarestaurant, Bergkaiser Kaiserlounge, geopend tot 21:30 uur

Jan was ook hier weer ter plekke en we kregen weer vele mooie foto’s toegezonden en een korte video.

De komende weekenden is het nog steeds advent en dat duurt nog tot het laatste weekend voordat het kerst is. Mocht je in Ellmau of omgeving zijn is dit zeker een mooi event om naar toe te gaan. Natuurlijk zullen ook in andere dorpen in Oostenrijk Advent gehouden worden maar dit leek ons een leuke om uit te lichten.

In de reacties kun je aangeven waar er nog meer soortgelijke events zijn.

Bergadvent Ellmau

Bergadvent Ellmau

Bergadvent Ellmau

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht