Ellmau Bergdokters huis en een oproep Bloemenzee

Foto's vanuit FO @Jan Brouwer Ellmau Bergdokter Haus

Foto’s vanuit FO @Jan Brouwer Ellmau Bergdokter Haus

Ellmau Bergdokters huis en een oproep Bloemenzee

Bloemenzee in Oostenrijk stuur je foto’s maar in! Dit had ook boven het bericht kunnen staan maar we kregen het idee van Jan Brouwer die een foto plaatste op onze zusterpagina op facebook (Vrienden van FANtastisch Oostenrijk) In Ellmau staat een huis die centraal staat in de hitserie in Duitsland en Oostenrijk, Der Bergdokter. Deze serie wordt opgenomen in Ellmau en draait al jaren achter elkaar. Diverse activiteiten rondom de Bergdokter kun je HIER lezen.

Ook zijn er events in Ellmau waarbij je een meet en greet, wandel- of e-biketochten kunt maken of je kunt zelfs dit huis bezoeken.

Bloemenzee Ans Groot Kormelink

@Ans Groot Kormelink

Maar wat wij ook heel erg mooi vinden in de zomer dat zijn de balkons en dan met name de bloemen die er aan hangen.

Wij zouden graag een oproep doen naar jullie om zoveel mogelijk foto’s in te sturen van deze balkons met natuurlijk zoveel mogelijk bloemen. Deze foto’s kun je insturen naar info@fantastischoostenrijk.nl. We zullen dan de mooiste er uit pikken en hiervan een apart bericht maken. Eer en glorie zal jullie deel zijn als je in dit bericht wordt opgenomen. Ook kan er gereageerd worden op facebook. We zijn erg benieuwd naar jullie foto’s en het zou mooi zijn dat we uit alle hoeken van Oostenrijk mooie foto’s ontvangen.

Hieronder een paar voorbeelden.

Bloemenzee Haidachhof - Fügen Corina Maasdam van Rij

Haidachhof – Fügen @Corina Maasdam van Rij


Bloemenzee Jannie Van de Sprenge

@Jannie Van de Sprenge


Bloemenzee Kirchberg Haus Sonnheim John Stolk 3

Kirchberg Haus Sonnheim @John Stolk

St Johann in Tirol Banner Zomer 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×