Ellmau de Rannhartpistes, vergeten pistes?

Ellmau Hartkaiser trein

We hebben al eens eerder geschreven over vergeten pistes. Pistes die gewoon weinig worden gebruikt in vergelijking met de overige pistes. Dit heeft zeker een oorzaak. Of het ligt aan het soort lift waar je dan in zou moeten stappen na het maken van de afdaling. In bijna alle gevallen praat je dan over sleepliften….of de piste ligt uit de route en is erg verstopt zoals de Götschenafdaling.

In Ellmau hebben we al een piste beschreven die weinig wordt gebruikt terwijl je er ook nog eens een leuke touristische afdaling kunt maken naar Scheffau am Wildenkaiser. Deze video kun je HIER nog eens terug zien.

Maar er is nog zo’n piste in Ellmau of liever gezegd het zijn er 2. Beide pistes komen uit bij de Rannhartlift. We waren daar in de Krokusvakantie en dan weten we allemaal dat het er redelijk bezet kan zijn. Niet bij deze lift. We hebben beide afdalingen opgenomen. Deze kun je hieronder terug zien…en ga je naar dit gebied. Sla dan deze afdaling niet over… dat zou zonde zijn.

Ellmau Schmiedalm

Ellmau

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht