Ellmau een bezoek aan de Wochenbrunner Alm

Wochenbrunner Alm Ellmau Wilderkaiser

Ellmau een bezoek aan de Wochenbrunner Alm

We hebben al eerder geschreven over de Wochenbrunner Alm. Deze alm ligt bij Ellmau en ligt ook nog eens tegen de Wilderkaiser aan.

De Alm ligt op 1.085 meter hoogte en ook zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig. ook komen hier grote bussen dus de wegen zijn altijd goed begaanbaar en breed genoeg. Voor de wandelaars is dit de start om een mooie wandeling te gaan doen. Afgelopen week heeft Vincent bv een wandeltocht gedaan naar de Ellmauer Tor. Vanuit deze plek start je vele wandeltochten. Voor de mensen die het wat extremer willen opzoeken mbt een “wandeltocht” Probeer dan de Ellmauer Halt eens te bereiken. We horen graag wie dat gelukt is.

We konden het niet laten en hebben op de verschillende social media kanalen een video opgenomen. Op youtube, facebook en instagram had je iets kunnen bekijken maar hieronder staat ze nog even op een rij.

PS je rijdt ook nog over een stukje tolweg dat kost 5 euro, dan weet je dat ook 🙂

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...