Ellmau Hartkaiser mooi uitzicht op Wilden Kaiser

Ellmau Hartkaiserbahn

Ellmau Hartkaiser, Dennis was op een mooie dag in juli in Ellmau. Doorgaans is hij daar te vinden in de winter op ski’s maar wilde toch ook eens kijken hoe het daar in de zomer is.

Dan moet je toch even de Hartkaiserbahn omhoog gaan en dan wordt je getrakteerd op een schitterend uitzicht op de wilden Kaiser. Maar ook kun je kijken richting St Johann in Tirol, Kitzbühelerhorn, Kitzbühel etc. Dennis nam ook nog een video op bij Ellmau Hartkaiser.

Ellmau Hartkaiserbahn

Ellmau Hartkaiserbahn treintje

Ellmau Hartkaiserbahn

Dennis kan waarschijnlijk niet wachten op de witte poeder die op de pistes zal komen te liggen aan het einde van het jaar. Voorlopig hopen we nog op een mooi vervolg van de zomer en een mooie nazomer. Sneeuw mag wat ons betreft pas komen medio november en op de gletsjer natuurlijk wel wat eerder. Dat de sneeuw gaat komen is zeker.

Weet jij al waar je naar toe gaat met de wintersport. Neem anders eens een kijkje op onze accommodatiepagina en je kunt zien wat er nog vrij is komend wintersportseizoen.

Toch alvast in de winterse stemming komen, dat kan. We hebben hieronder nog een video klaar gezet vanuit het verleden. Het wordt dit keer de skiroute tussen Ellmau en Scheffau.

Mochten jullie zelf nog wat willen melden over mooie gebied vanuit Oostenrijk dan horen we dat graag. Je kunt met ons contact opnemen op e-mailadres info@fantastischoostenrijk.nl

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Turner Banner

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...