Ellmau Hartkaiser mooi uitzicht op Wilden Kaiser

Ellmau Hartkaiserbahn

Ellmau Hartkaiser, Dennis was op een mooie dag in juli in Ellmau. Doorgaans is hij daar te vinden in de winter op ski’s maar wilde toch ook eens kijken hoe het daar in de zomer is.

Dan moet je toch even de Hartkaiserbahn omhoog gaan en dan wordt je getrakteerd op een schitterend uitzicht op de wilden Kaiser. Maar ook kun je kijken richting St Johann in Tirol, Kitzbühelerhorn, Kitzbühel etc. Dennis nam ook nog een video op bij Ellmau Hartkaiser.

Ellmau Hartkaiserbahn

Ellmau Hartkaiserbahn treintje

Ellmau Hartkaiserbahn

Dennis kan waarschijnlijk niet wachten op de witte poeder die op de pistes zal komen te liggen aan het einde van het jaar. Voorlopig hopen we nog op een mooi vervolg van de zomer en een mooie nazomer. Sneeuw mag wat ons betreft pas komen medio november. Dat de sneeuw gaat komen is zeker.

Weet jij al waar je naar toe gaat met de wintersport. Neem anders eens een kijkje op onze accommodatiepagina en je kunt zien wat er nog vrij is komend wintersportseizoen.

Toch alvast in de winterse stemming komen, dat kan. We hebben hieronder nog een video klaar gezet van afgelopen winterseizoen. Het wordt dit keer de skiroute tussen tussen Ellmau en Scheffau in.

PS Dennis gaf nog aan dat ze ook nog een kijkje gaan nemen op de Kitzbühelerhorn… We wachten de volgende update af.

Mochten jullie zelf nog wat willen melden over dit mooie gebied dan horen we dat graag. Je kunt met ons contact opnemen op e-mailadres info@fantastischoostenrijk.nl

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht