Ellmau, mooie video’s vanuit deze omgeving

Ellmau Hartkaiserbahn

Ellmau, mooie video’s vanuit deze mooie omgeving.

We hebben weer een aantal mooie video’s gespot uit een geweldige omgeving. Als je Ellmau zegt dan denk je ook meteen aan de Wilder Kaiser. Die zie je ook terugkomen in onderstaande video’s.

Mochten jullie zelf nog mooie beelden hebben of foto’s uit deze omgeving of elders deel het met ons…

Ellmau

Heb je zelf nog mooie video’s uit Oostenrijk gezien? Tip ons of deel een eigen video op de Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Je kunt contact met ons op nemen via e-mailadres info@fantastischoostenrijk.nl

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...