Ellmau, Tirol Lodge en de Skiweg

Tirol Lodge

We waren afgelopen week twee keer op de ski’s in Ellmau en dat hebben jullie ook kunnen zien in twee video updates.

Naar aanleiding van deze video’s kregen we vragen hoe het er nu precies uitzag bij de Tirol Lodge. Een hele mooie lodge direct aan de piste en je stapt er ook zo de Hartkaiserbahn in. De Tirol Lodge is in december 2018 geopend.

De vraag die gesteld werd was hoe de piste nu precies naar de Hausbergbahn loopt, want we hebben geen zin om dat stukje te lopen, toch? Deze lift brengt je namelijk naar Going. Heel eerlijk, dat was ook de gedacht die ik zelf had toen men aan het bouwen was. Aan het einde van dit bericht nog de video die wij eerder hebben opgenomen toen men begon met de bouwwerkzaamheden, zoek de verschillen.

Maar nu het antwoordt:

Eind maart 2018 zag het er op de bouwplaats zo uit…..

Tirol Lodge Ellmau

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×