Enquête: FANtastisch Oostenrijk kleding en toebehoren!

Enquête: FANtastisch Oostenrijk kleding en toebehoren! Nadat jullie onze buffy’s redelijk hebben omarmt gaan we naar alle waarschijnlijkheid een veel gestelde vraag inlossen.

Op video’s en foto’s is wel eens te zien wat wij zo al dragen. Niet allen de buffys maar er zijn skipakken, T shirts, Caps, Hoodies, Softshell jasjes en we zijn op zoek naar wellicht meer ideeën.

Graag willen we bij jullie polsen of jullie ook één van deze items zouden willen hebben. De skipakken laten we nog even voor wat het is. Maar de overige zaken die kunnen we eventueel net als de buffys gaan aanbieden via de website van FANtastisch Oostenrijk. Het is dan de bedoeling dat we deze items voor een vriendenprijsje gaan aanbieden.

Maar om dit te kunnen doen willen wij graag weten wat jullie graag zouden willen hebben. Wij denken aan Hoodies, Caps, T-shirts, Softshell jas, Muts en nog veel meer.

We zijn benieuwd waar jullie interesse ligt. Hieronder nog afbeeldingen van een T-Shirt, Hoodie en Softshell jas. Maar stem lekker mee. We zijn erg benieuwd naar jullie interesse.

Hintersteiner See FANtastisch Oostenrijk Herfst

Een hoodie

Hoodie FAntastisch Oostenrijk

Hoodie FAntastisch Oostenrijk

Softshell FANtastisch Oostenrijk

Softshell FANtastisch Oostenrijk

Softshell FANtastisch Oostenrijk

Softshell FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk T-Shirt

FANtastisch Oostenrijk T-Shirt

Pre Order Buffy’s

Er zijn veel mensen die een buffy besteld hebben. De verwachting was dat we die al rond 9 november binnen zouden hebben. We hebben bericht ontvangen dat de zending iets wat vertraagd is. Voor degene die deze hebben voorbesteld zullen we heel spoedig een e-mail sturen dat jullie je bestelling kunnen afmaken.Heb je nog niet besteld en je wilt een buffy hebben dan kun je via DEZE LINK als nog buffy’s bestellen.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer binnen in de loop van komende week. Wil je een bericht krijgen van ons. Ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat iOS apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht