Entertainer Rob Ronalds zwart gemaakt mbt Coronavirus FAKENEWS

Rob Ronalds

Entertainer Rob Ronalds zwart gemaakt mbt Coronavirus FAKENEWS

Rob Ronalds menig wintersporter kent deze Nederlandse volkszanger, de Amsterdammer woonachtig in Westendorf wordt nu gezien als meesterverspreider van het coronavirus. Vooral dit laatste willen wij rectificeren niet dat wij er maar iets over hebben geschreven maar het is echt een SCHANDE dat Rob zo wordt weggezet. Niet alleen in Oostenrijk maar de Telegraaf en zelfs gisteravond in Veronica Inside neemt men het klakkeloos over. In laats genoemde programma die altijd van bronnen checken houdt… hoor en wederhoor toepast.. Ja ja in dit geval gewoon niet gedaan. Dat er ook in de uitzending een video wordt gedraaid van Rob van Holland doet helemaal de deur dicht. Rob Ronalds lijkt nu echt niet op Rob van Holland, alleen de voornaam is gelijk.  Wat een journalistiek!

Rob is door de Oostenrijkse gezondheidsautoriteiten aangewezen als meesterverspreider omdat hij diverse keren in maart optrad in populaire wintersportplaatsen als Sölden, Westendorf en Gerlos. Heel Oostenrijk zit vanaf 14 maart in een lock down zitten.

Na eigen zeggen is de volkszanger er  “helemaal kapot van” omdat hij nu wordt afgeschilderd als megabesmetter van Corona, Rob Ronalds zegt hierover: “Ik ben dertig jaar artiest en ik treed 24 jaar op in Oostenrijk. Ineens maken ze me hier zwart via de media. Mijn goede naam wordt te grabbel gegooid.”

Longontsteking

Rob Ronalds melde op zijn Facebookpagina dat hij al in februari naar de dokter ging met een longontsteking, de dokter deed het af als een griepje en werd ook niet op corona getest. Hij nam het zekere voor het onzekere en bleef twee weken binnen, op 30 maart 2020 bracht hij naar buiten dat hij alsnog getest is en dat de test positief is. Hij heeft corona. Hij had toen geen koorts meer slechts een lichte hoest en zeer vermoeiend.

Zijn vermoedens waren helaas de waarheid geworden en hij deed wat hij moest doen namelijk thuis blijven, dat hij een schop na krijgt is natuurlijk verschrikkelijk.

In onderstaand bericht willen we jullie laten lezen hoe het verhaal echt is.

Rob Ronalds is tot onze schrik, net als velen anderen  onder ons getroffen door het Corona virus.

Hij is getest, toen hij al uit eigen wil,  en zou in contact te zijn geweest met zoveel mensen, 11 dagen in volledige zelf isolatie zat, uit pure bescherming voor zijn medemens. Zoals van hem gevraagd werd door de lokale instanties heeft ook hij opgegeven waar hij over de afgelopen maand allemaal geweest is en met wie hij in contact zou zijn geweest.

De lokale instanties in Oostenrijk hebben de persoonlijke gegevens naar de pers gelekt, die zijn eigen smeuïge jus over het verhaal legde en ervan heeft gemaakt wat er op dit moment door Europa wordt verspreid: Rob Ronalds is de mega besmetter Oostenrijk van het Corona Virus.

Rob Ronalds vecht zijn leven lang al met zware astmatische bronchitis. Het klopt dat hij is gaan werken met longklachten. Zijn zingen is de beste therapie voor zijn astmatische bronchitis en net als anders voelt hij zich beter erna. Dit keer heeft hij de arts om hulp gevraagd en ondanks dat hij geen koorts had en in heel Oostenrijk nog geen Corona geïnfecteerde was, vroeg hij toch om een test. Deze kreeg hij niet.

Een week erna, met weer een antibioticakuur, weer naar de dokter voor controle. Weer vroeg Rob Ronalds om een test en legde de nadruk op zijn beroep. Weer werd hij niet getest en door de arts ervan overtuigd dat het niets met Corona van doen had, dat hij gewoon een lichte longontsteking had. En weer geloofde hij de arts.

Uiteindelijk 7 weken later is hij positief getest. En nu terwijl hij deze tikkende bom met zich meedraagt, gezien zijn al zwakke longconditie niet geheel zonder angst, valt iedereen over hem heen dat hij de verspreider is. Laten we duidelijk zijn dat het onmogelijk is dat hij tijdens zijn zelf isolatie geïnfecteerd kan zijn, net zo min als dat hij het virus al 7 weken met zich meedraagt.

Wat zou het toch fijn zijn als we in deze tijd eens aan elkaar vasthouden, i.p.v. elkaar gek maken en opstoken. Lieve mensen, omarm elkaar en bescherm elkaar. Verspreid liefde geen haat.

Op dit moment gaat het goed met Rob. Hij is gebroken door alle negatieve berichten en het Corona virus.

Toch wil hij van deze mogelijkheid gebruik maken om iedereen die ziek is of iemand om zich heen heeft die ziek is een hart onder de riem te steken. En roept iedereen op, om net zo als hij zelf al doet nu, binnen te blijven.

Wij willen met dit bericht Rob een steuntje in de rug geven, lees een hele STEUN. Rob kennende komt hij er weer boven op. De eerst volgende gelegenheid dat wij hem weer kunnen zien optreden dat is van 5 tm 8 november 2020 wellicht in Sölden met het Turner Warmup Weekend. Daar kijken wij naar uit. See You Rob en #bestrong en voor iedereen geldt #weesliefvoorelkaar

Hieronder nog een korte video die opgenomen is in de Almrausch in Sölden afgelopen november 2019.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...