Er komt nog geen einde aan de nazomer

Nazomer Sölden 10-09
Sölden 10-09

Er komt nog geen einde aan de nazomer met zon maar weer houden wij het niet helemaal droog. Geniet er maar van de komende dagen.

Vandaag beginnen we met wat mist die in de loop van de ochtend zal verdwijnen, echter kan er in de loop van de dag bewolking ontstaan. Vanuit de bewolking van Arlberg tot de Dachstein kunnen er een paar regenbuien ontstaan. Maar het wordt wel lekker weer waarbij het zo rond de 25 graden kan worden. Op 2000 meter wordt het frisser met een maximum van 13 graden. Morgen heerst in de meeste regio’s de zon maar geheel onbewolkt zal het niet worden, uit deze bewolking kan vanaf de middag wat neerslag uit vallen. Nog steeds is het warm waarbij de het maximum kan stijgen naar 28 graden, gemiddeld liggen de temperaturen rond de 25 graden. Op de bergen richting de 2000 meter zal het liggen tussen de 11 en 15 graden.

Zondag gaat de nazomer verder met een mistig begin van de dag die snel verdwijnt als de zon zich laat zien. In de namiddag trekken wolkenvelden vanuit het noorden het land binnen, maar het wordt weer warm met temperaturen tussen de 22 en 29 graden.

Na het weekend.

Verder kijkend naar de maandag en dinsdag  zal de dag weer beginnen met mist, maar ook weer verdwijnen zodra de zon zich laat zien. Beide dagen wordt het weer warm met temperaturen stijgend naar zelfs 30 graden. Kortom genieten en de Goldener Herbst moet nog komen.

Weerstation.

Sinds juli 2019 heeft FANtastisch Oostenrijk haar eigen weerstation, deze bevind zich bij ons thuisbasis in Brixen im Thale. De gegevens van ons weerstation zijn hier in te zien, ook kan men van alles terug vinden.

Weerstation FANtastisch Oostenrijk live

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht