Erjen Kerssens bericht uit Wagrain

Wagrain Salzburgerland

We hebben van Erjen Kerssens een ingezonden verhaal gekregen van zijn vakantie in Wagrain, Salzburgerland.

Het was weer de tijd van het jaar om weer een week op wintersport te gaan, en deze keer naar Wagrain in het Salzburgerland in het skigebied van Ski Amade.

We zijn op vrijdagavond 18 januari 2019 vertrokken vanuit Nederland en na ruim 940 km rijden in Oostenrijk aangekomen en wat lag er veel sneeuw zeg. De weerberichten op de fantastische Oostenrijk site altijd in de gaten gehouden en echt niks gelogen zeg, wat een bak sneeuw lag er!

Na wat inkopen, lunch zijn we gaan skiën en wat een piste condities (fantastisch) en natuurlijk schitterend weer volop zon.

Hoe verder we in de week kwamen hoe slechter het weer wel werd maar de pistes waren zeer goed. Ons appartement lag wel wat hoger op de berg waardoor we met sneeuwkettingen moesten rijden maar dankzij de mooi uitleg in een filmpje op de website van Fantastische Oostenrijk lagen de sneeuwkettingen redelijk snel om de banden.

Ook nog een dagje naar Zauchensee geweest, auto in Kleinarl geparkeerd en op de latten er naar toe geskied. Het is wel heel de week goed koud geweest wat de piste kwaliteit ten goede kwam.

Wat het voordeel is dat je tussen de kerst en de carnaval vakantie gaat skiën is dat het niet altijd heel druk is. Wij hadden weinig wachttijden en konden overal lekker snel instappen en veel kilometers skiën.

Het ski gebied Flachau, Wagrain en Zauchensee is een zeer mooi gebied met redelijk wat kilometers om te kunnen skiën en zeer mooi.

Groetjes, Erjen Kerssens

Wagrain Salzburgerland

Wagrain Salzburgerland

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...