Eros Ramazzotti sluit het skiseizoen Ischgl af

eros ramazzotti ischgl 2020
Eros Ramazzotti ischgl 2020 ©TVB Paznaun - Ischgl & Julian Hargreaves

Het seizoen is net echt begonnen maar nu al is bekend gemaakt wie de 25e editie van het ‘Top of the Mountain Closing Concert’ afsluit, Eros Ramazzotti heeft de eer gekregen. De Italiaanse pop-rockicoon sluit officieel op 2 mei 2020 het winterseizoen in Ischgl.

Traditiegetrouw gebeurd dit op het podium op de Idalp. Om 13:00 uur zal hij klassiekers als “Se Bastasse una Canzone”, “Cose Della Vita” en “Adesso Tu” ten gehore brengen. Ook zal hij nieuw materiaal van zijn nieuwe album “Vita ce n’è” zingen.

Toegang tot het concert kan met een geldige skipas tegen een speciaal tarief, kaarten zijn online verkrijgbaar op www.ischgl.com. De pistes van de Silvretta Arena zijn tot en met 3 mei 2020 open voor de winterbezoekers. Kijk voor alle details op www.ischgl.com.

top of the mountain closing concert with zucchero at idalpe, ischgl, 30.4.2017
© TVB Paznaun - Ischgl

Eros Ramazzotti

Eros Ramazzotti is internationaal de bestverkopende artiest uit Italië, en is op 28 oktober 1963 geboren als Eros Luciano Walter Ramazzotti Molina. In 1984 brak hij door tijdens het festival van San Remo waar hij de Terra promessa won. Later brak hij internationaal door met hits als Se bastasse una canzone, Adesso tu, Musica è en Cose della vita. Het laatste nummer is in 1998 heruitgebracht als een duet met Tina Turner.

Bekende artiesten

De afgelopen paar jaar traden grote artiesten op tijdens de opening of sluiting van het seizoen, zo was vorig jaar de afsluiter Helene Fischer en Andrea Berg was de openingsact. Eerder traden Mariah CareyAlicia Keys, Elton John, NickelbackRobbie WilliamsMuseKylie Minoque, RoxetteKaty PerryThe KillersZucherro, Tina Turner, Pink enz. op tijdens de opening of sluiting van het winterseizoen in Ischgl.

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×