Eros Ramazzotti sluit skiseizoen Ischgl af

Eros Ramazzotti

© TVB Paznaun – Ischgl

Eros Ramazzotti sluit skiseizoen Ischgl af.

Op 30 april 2023 sluit de Italiaanse superster Eros Ramazzotti het skiseizoen in Ischgl af. Tijdens het legendarische “Top of the Mountain Closing Concert” zal hij klassiekers als “Se Bastasse una Canzone”, “Cose Della Vita” en “Adesso Tu” ten gehore brengen. Ook zal hij nummers zingen van zijn nieuwe album “Battito Infinito”.

Eros Ramazzotti

Inmiddels heeft de 59-jarige multi-instrumentalist 14 studioalbums uitgebracht en meer dan 70 miljoen platen verkocht. Naast dit is zijn muziek twee miljard keer gestreamd en bijna 2 miljard views op YouTube. Hiermee is Eros Ramazzotti een van de meest populaire en succesvolle artiesten uit Italië.

De Romein, geboren in oktober 1963, vierde in 1986 zijn eerste internationale successen in heel Europa met zijn studioalbum “Nuovi eroi”. Hij bereikte de top van de hitlijsten en ontving diverse gouden platen. Naast dit zong Ramazzotti met muziekgrootheden als Tina Turner, Joe Cocker, Anastacia, Ricky Martin en Helene Fischer.

Naast zijn muziek is de ster een enthousiaste voetballer. Als lid van het voetbalteam “Nazionale Italiana Cantanti”, waarin Italiaanse zangers spelen voor het goede doel, heeft hij al deelgenomen aan 222 toernooien en 127 goals gescoord.

Sun © TVB Ischgl

© TVB Paznaun – Ischgl

Spring Blanc – wintersport tot begin mei

Naast de Top of the Mountain concert kan iedereen, of je nu een gepassioneerde skiër, zonliefhebber, fijnproever of muziekliefhebber bent, de nieuwe serie evenementen ‘Spring Blanc’  vieren. Het biedt veel redenen om de lente op de witte hellingen van Ischgl te vieren. Op het programma staan onder meer ‘sun.downer’, ‘mountain.breakfast’ en ‘dine.around’ naast de Top of the Mountain Spring, Paas- en Slotconcerten, het festival op de Alp Trida en nog meer muzikale hoogtepunten. Zon, bergen en perfecte sneeuw inbegrepen.

top of the mountain closing concert with zucchero at idalpe, ischgl, 30.4.2017

© TVB Paznaun – Ischgl

Top of Mountain Concert

Ieder jaar vind traditioneel een Top of Mountain concert plaats, alleen tijdens het Corona jaar vond dit niet plaats. Grote artiesten traden de afgelopen edities op tijdens de opening of sluiting van het seizoen. Zo sloot Helene FischerAndrea BergMariah CareyAlicia Keys, Elton John, NickelbackRobbie WilliamsMuseKylie Minoque, RoxetteKaty PerryThe KillersZucherro, Tina Turner, Pink, Eros Ramazzotti, Simply Red, Kings of Leon, Sean Paul en George Ezra op tijdens de opening of sluiting van het winterseizoen in Ischgl.

Meer details vind je hier.

Chalet.nl grote banner 900-600

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...