Europa geeft morgen antwoord of grenzen open gaan

Europa geeft morgen antwoord of grenzen open gaan.

We hebben toch even de behoefte om hier nog iets over te schrijven. Wij proberen jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden als het gaat om dit onderwerp. Wij zouden ook niets liever zien dat we positief nieuws zouden kunnen krijgen. Op onze facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk werden al wat zaken gepost die als waarheid werden aangegeven dat het al zover is.

Helaas, er is nog niets definitiefs meegedeeld. Daarop is het wachten. Er is meegedeeld dat Europa (EU) morgen (woensdag 13 mei 2020) wat gaat meedelen hierover.

Er is wellicht al wat gelekt hierover maar wij houden ons liever aan de feiten. Dat is het belangrijkste op dit moment. Ook dient het allemaal wel veilig te kunnen. Wij hebben er met zijn allen niets aan als straks weer het virus de kop opsteekt. Op dit moment neemt het virus af en de situatie in Oostenrijk is juist goed te noemen. Andere landen gaan positief volgen, dat hopen we en daar houden wij ons aan vast.

Zodra er morgen nieuws te melden is zullen we jullie daarover informeren.

Fantastisch Oostenrijk zomer

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Chalethuren Oostenrijk

Grote Banner Chalet Bramberg

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht