Even tussendoor: met 40% korting naar Saalbach in maart

acco_0000_appartement good times

Even tussendoor: met 40% korting naar Saalbach in maart

Staat er bij jou ook nog zo’n halve afspraak in de agenda om met een paar vrienden te gaan skiën in maart? Ben je er nog niet aan toegekomen om te boeken en zit je eigenlijk nog naar een goede last-minute aanbieding uit te kijken? Dan is dit misschien wel de deal waar je op zat te wachten.

Appartement Good Times ligt precies tussen het centrum van Saalbach en het centrum van Hinterglemm aan de voet van piste nr. 86. Bij voldoende sneeuw, kun je via deze afdaling terugskiën tot je appartement. De eerste lift omhoog pak je in Saalbach of Hinterglemm, waar je met de gratis skibus binnen een paar minuten bent.

acco_0002_c-der-fotoigel.at - woonkamer

© Derfotoigel.at

Comfortabele appartementen met sauna

Het appartementencomplex beschikt over 3 appartementen voor 4, 6 of 10 personen, en appartementen kunnen eveneens gecombineerd worden voor groepen boven de 10 personen. Naast een comfortabel verblijf (de appartementen zijn in 2022 gerenoveerd en zien er tiptop uit) kun je ook nog relaxen in de (gemeenschappelijke) sauna.

Aanbieding: 40% korting tussen 2 en 23 maart

Wie in maart nog op de ski’s wil staan én de gezelligheid van Saalbach-Hinterglemm wil opzoeken, profiteert nu van maar liefst 40% korting bij een verblijf in Appartement Good Times. De korting geldt op alle beschikbare weken tussen 2 en 23 maart.

Deze deal wordt je aangeboden door onze partner Chalet.nl. Ga naar de website voor meer informatie en om direct te boeken.

acco_0001_c-der-fotoigel.at - slaapkamer

© Derfotoigel.at

Chalet NL Last-minute campagne-1200x800-px

Dit vind je ook FANtastisch...

×