Extreem weer: alle extreme sneeuw-, lawine- en stormbeelden

Dit weekend stond in teken van extreem weer in de Oostenrijkse Alpen. Oostenrijk werd vooral geteisterd door zware sneeuwval, storm en modderachtige sneeuwlawine’s. Daarnaast steeg het overstromingsgevaar ook nog eens en waren de verschillen per dal soms groot. Kortom genoeg reden om alle extreme beelden die wij dit weekend binnen kregen op een rijtje te zetten.

Overigens een nieuw neerslagrecord voor ons eigen station in Brixen, nog niet eerder hebben we in 1 etmaal zoveel neerslag op het station gehad.

Of het ook de komende dagen extreem weer blijft lees je morgenochtend (8uur) in het weerbericht.

Ons weerstation in Brixen im Thale (800m) live!

Banner CMP Groot 1200x600

Ski Outlet Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht