Fantastisch en gezond 2022 gewenst

FANtastisch Oostrnijk CMP

Fantastisch en gezond 2022 gewenst

We zijn weer een nieuw jaar ingewandeld, wat gaat het allemaal brengen. Boven aan ons lijstje staat dat we die ellendige corona gaan kwijtraken. Terugkeren naar het normaal. Dat we weer met zijn allen echt vrij kunnen reizen en niet dat er allerlei regels zijn, qr codes, pcr testen en zo kunnen we wel doorgaan.

Bij ons in Oostenrijk is het jaar aardig met veel knallen en siervuurwerk ingeluid.

Wij blijven doorgaan met het nieuws te brengen zoals het is. Af en toe bots dat wel eens in de reacties. Zoveel mensen zoveel meningen en dat mag en kan. Wat niet kan dat weten jullie vast wel. Wij vagen ook in dit bericht om gewoon netjes en normaal te reageren. Onze moderatoren hebben er de laatste weken bijna een dagtaak aan om alles ook in goede banen te leiden. Dit werk kan sterk gereduceerd worden als we het netjes met zijn allen houden. Wij hebben zeker het idee dat de mensen die bij ons op de website komen ook een voorliefde voor Oostenrijk hebben. Laat dat ook blijken….. maar genoeg hierover.

Wij wensen jullie allemaal een geweldig en FANtastisch 2022 waarbij een goede gezondheid  voorop staat.

Kaprun Kitzsteinhorn

FANtastisch Oostenrijk team

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...