FANtastisch ingezonden foto’s uit Oostenrijk

FANtastisch ingezonden foto’s uit Oostenrijk

FANtastisch ingezonden foto’s uit Oostenrijk, de afgelopen dagen hebben we veel ingezonden foto?s gekregen en die willen we graag aan jullie laten zien in een apart bericht.

Gyöngyi Friss- Kiss woont en werkt in Oostenrijk en heeft een helikopter vlucht gemaakt boven Lech am Arlberg. Het kost overigens zo n 150 euro per persoon en de vlucht duurt ongeveer 20 minuten. De volgende foto’s hebben we gekregen.

Van Scott Sanders kregen we ook 2 fotos.

Scott: Vandaag zaten wij op de Steinplatte, was nog best fris boven, maar prima om even te wandelen. Op de terugweg via Pillersee nog even naar de Jakobskreuz geweest. En vervolgens een hapje gegeten in Fieberbrunn. Kindjes waren erg moe bij terugkomst en liggen nu lekker te pitten.

Maar we hebben veel meer foto’s binnen gekregen via Facebook. Een behoorlijke selectie is er gemaakt. We zetten niet over al de naam bij. Maar jullie als Oostenrijk-kenners weten vast waar de foto’s zijn gemaakt.

Blijf ook vooral foto’s sturen. Dat kan via een bericht op facebook. Maar kan ook via e-mail (info@fantastischoostenrijk.nl) maar ook via ons Contactformulier.

Tot slot. We zitten natuurlijk ook op Instagram. Indien jullie ons daar willen volgen dan is dat zeker een optie. Druk op HIER en het wijst zich vanzelf ?

Alpen Reizen

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×