FANtastisch Kaiserwetter in het Skicircus Saalbach

RTL Weer 12 maart 2022 Saalbach

FANtastisch Kaiserwetter in het Skicircus Saalbach

Zaterdag 12 maart 2022 waren we in het skicircus. Zoals jullie weten kun je hier in 4 dorpen skiën en die zijn nog aaneengesloten ook. We hebben het dan ook over het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

We waren opgestapt in Leogang en hebben weer een toprondje gehad. FANtastisch weer en de sneeuw bleef ook goed. In de ochtend pak je de zuidhellingen en zorg dat je in de middag een noordhelling pakt en je hebt een topdag. Doe je het andersom dan valt het wellicht iets tegen maar wij vonden het weer fantastisch.

Eerst maar onze live video op Facebook en Instagram.

Dit weekend hebben een bliksem bezoek gebracht aan Oostenrijk. Als jullie dit lezen zijn we al weer bijna in Nederland. We hadden dan ook geen tijd om nog een mooie video te maken maar die komt er komende week zeker aan. Ook een andere update zullen we ook brengen die we dan vandaag (zondag 13 maart 2022) hebben opgenomen.

Nog even geduld. Maar wel nog een paar heerlijke foto’s die we gisteren konden maken.

Leogang Alte Schmiede

Hinterglemm Goasstahl met uitzicht op de worldcup piste

Kaiserwetter Zon Saalbach

Saalbach panorama Topfoto

Leogang Asitz topfoto

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...