FANtastisch Kaiserwetter kijk de beelden van vandaag!

St Johann in Tirol Wilderkaiser

FANtastisch Kaiserwetter kijk de beelden van vandaag!

Het heeft tot gisteren gesneeuwd in sommige delen van Oostenrijk en aan de noordkant van de Alpen is een behoorlijke opfrisser gekomen. In ons thuisgebied waar we helaas nog niet naar toe kunnen gaan is minimaal 40 cm gevallen. Gelukkig hoeft er nog niet geschept te worden.

Maar wat een schitterende plaatjes vanochtend. Zie ook hierboven vanuit St Johann in Tirol en dan richting de Wilderkaiser. Omgekeerd hebben we nog een mooi plaatje. Vanaf de Wilderkaiser naar St Johann in Tirol.

St Johann in Tirol

Ook hebben we een video in elkaar gezet van vanochtend en overal waar we maar keken kwam de zon er aardig bij. Koud is het zeker en het is geweldig weer om te skiën. Worden jullie al jaloers, wij zijn het zeker.

Jochberg

Kitzbuheler Horn

St Johann in Tirol

Zell am See

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht