Fantastisch Kaiserwetter uit SkiWelt

Hohe Salve 14 dec 2018

Net aangekomen op CampingWelt Brixen im Thale (15 december 2018 00.15 uur) Heerlijk weer al die sneeuw hier. Caravan nog even warm worden. De gaskachel staat op standje kernsplitsing en we tikken nog even een berichtje.

We kregen zulke mooie foto’s binnen van Dick de Lely en Sydney van Daalen. Hier moesten we wel een bericht van maken. Sydney heeft wat gestuurd vanaf de Hohe Salve. Een foto zie je boven aan dit bericht al staan. Dick heeft een rondje gedaan in SkiWelt en wat zag het er FANtastisch uit.

SkiWelt Brixen im Thale

SkiWelt Hohe Salve

Hieronder de video van Sydney.

Na het zien van deze beelden hebben wij er weer zin in. Als jullie dit lezen kijk dan ook eens op onze facebook pagina. Daar staat als het goed is een nieuwe live video vanaf een piste ergens in SkiWelt ( die is zojuist opgenomen) Deze live video’s gaan we weer heel regelmatig oppakken. Zeker de komende drie dagen. Met de kerst en oud en nieuw zijn we twee weken in Oostenrijk. We gaan dan veel verschillende gebieden laten zien. En wil je op de hoogte gebracht worden van het weer in Oostenrijk? Iedere dag rond 8 uur in de ochtend staat er een weerbericht voor jullie klaar. Wij zijn er helemaal klaar voor jullie ook?

SkiWelt Kaiserwetter

SkiWelt Kaiserwetter

SkiWelt Kaiserwetter

SkiWelt Kaiserwetter

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...