FANtastisch Kaiserwetter vandaag VIDEO’s

SkiWelt 1 maart 2022 Ribbels

FANtastisch Kaiserwetter vandaag VIDEO’s

Vandaag was Jan in SkiWelt met een video update en Marcel deed dat vanuit Karinthië. Marcel woont om de hoek in Spittal en zijn thuis skigebied is het gebied van Goldeck. Hij stond dan ook bij de Goldeckbahn.

Zowel aan de kant van de nooralpen als de zuidalpen was het dus geweldig Kaiserwetter. Bekijk de video updates nog maar eens.

Ook kregen we nog heel veel mooie beelden van Jan toegezonden. Wat een plaatjes en wat doe je al je op je terras zit en dan ook nog eens heerlijk in de zon…. bij de laatste foto. zie je het. Daar krijg je vast trek in toch?

SkiWelt 1 maart 2022 Kaiserwetter

SkiWelt 1 maart 2022 Kaiserwetter

SkiWelt 1 maart 2022 Kaiserwetter

SkiWelt 1 maart 2022 Kaiserwetter

SkiWelt 1 maart 2022 Kaiserwetter

SkiWelt 1 maart 2022 Kaiserwetter

SkiWelt 1 maart 2022 Apfelstrudel vanillesaus

WERKZE OOSTENRIJK grote banner 900 600

Grittlmühle grote afsluitbanner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...